Annyira ettem volna valami édeset. Sütni nem akartam, az biztos, mert dög meleg volt. Na lássuk, mi volt itthon:
- 500 g túró
- 125 g áfonya
- egy kis tál frissen szedett eper
- 200 ml. 30%-os cukrozatlan milfina habtejszín
- vaníliás cukor
- zselatin por
A túrót elkevertem a 3 csomag Bourbon vaníliás cukorral, és egy picike sóval. A tejszínt felvertem egy kevés porcukorral. Mivel elég hígnak láttam (vagy megszoktam, hogy a hulala gyorsan és nagyon kemény lesz), ezért raktam egy picit bele a zselatin porból. Majd a keményre vert tejszínhabot a túróhoz kevertem. Az eperből is, és az áfonyából is félre raktam pár szemet díszítéshez. A maradékot pedig külön-külön porcukorral és zselatinnal botmixerrel pépesítettem. Aztán elkezdtem szépen felrétegezni: túró, áfonya szósz és pár szem áfonya, majd megint túró, eperszósz és pár szem eperdarabka. Aztán megint egy réteg túró, és tetejére vegyesen a gyümölcsdarabkák.
Hideg, firss, nyári gyümölcsös finomság.